ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Κάθε οικογένεια θέλει να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στον άνθρωπο της ώστε να τον αποχαιρετήσει με σεβασμό και αξιοπρέπεια .

Με τον όρο κηδεία εννοούμε την φροντίδα και την διεκπαιρέωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών για το τελευταίο ταξίδι του νεκρού . Η λέξη αυτή προέρχεται απο το αρχαίο ελληνικό ρήμα ¨ κήδομαι ¨ που σημαίνει φροντίζω - επιμελούμαι . Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα , ήδη απο την ομηρική εποχή ,οι Έλληνες έδιναν μεγάλη σημασία στην ταφή των νεκρών τους καθώς και στην διαδικασία που έπρεπε να ακολουθηθεί σύμφωνα με τα έθιμα και τις παραδόσεις .

 Έτσι και σήμερα λοιπόν κάθε οικογένεια θέλει να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στον άνθρωπο της ώστε να τον αποχαιρετήσει με σεβασμό και αξιοπρέπεια .

 Εμείς και το έμπειρο προσωπικό μας θα φροντίσουμε για την παραλαβή , την περιποίηση και τον στολισμό της σορού του αγαπημένου σας προσώπου , τον ανθοστολισμό της εκκλησίας καθώς και όλων των απαραίτητων διαδικασιών , ώστε τη μέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας να είναι όλα όπως ακριβώς επιθυμείτε .

 Μέσα απο τη σύγχρονη ιστοσελίδα που διαθέτουμε σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε την Προσφορά Τελετής που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να υπολογίσετε το κόστος της . 

Επιλέγοντας ''Υπολογισμός κόστους κηδείας ''  ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα :

 Επιλέγετε : 

Βήμα 1ο : Το κοιμητήριο στο οποίο επιθυμείτε να γίνει η τελετή. (πχ ΄Γ Αθηνών)

Βήμα 2ο : Επιλέγετε προσφορά τελετής (πχ Προσφορά Κλασικής Τελετής )

Βήμα 3ο : Λοιπά έξοδα εάν υπάρχουν

Στα ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ μπορείτε να επιλέξετε μεμονωμένες παροχές οι οποίες ΔΕΝ περιλαμβάνονται στις Προσφορές  Τελετών , προσαρμόζοντας τις συνολικές παροχές και την τιμή της Τελετής στις δικές σας απαιτήσεις .

Με αυτά τα 3 απλά βήματα βλέπετε το κόστος της συγκεκριμένης τελετής.

 

Στις τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ του τιμολογίου που θα σας δώσουμε ώστε να εισπράξετε τα έξοδα κηδείας.

Στην τελική τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται τα τέλη ψυκτικού θαλάμου καθώς η παραμονή τους σε αυτούς εξαρτάται απο την διαθεσιμότητα των τάφων του εκάστοτε Δήμου.

 

Σας παρέχουμε την δυνατότητα άτοκων δόσεων με την χρήση πιστωτικής κάρτας .

Προτεραιότητα του γραφείου μας είναι το ξεκαθάρισμα των οικονομικών απο την πρώτη στιγμή ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μήν διστάσετε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα

2103425125

6940673458