Σκοπός μας είναι να σας απαλλάξουμε απο το περιττό άγχος και την αβεβαιότητα. Προσπαθούμε με διαφάνεια να σας προτείνουμε μέσα απο την ιστοσελίδα μας , την ορθότερη λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Δέν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να έρθετε αντιμέτωποι με ένα κόστος της τελευταίας στιγμής, το οποίο δεν είχατε λάβει υπ'όψιν σας.

Σε μία τέτοια περίπτωση είναι πολύ δύσκολο η οικογένεια του εκλιπόντος να ανταπεξέλθει οικονομικά , μιας και τις περισσότερες φορές ο προϋπολογισμός της ειναι περιορισμένος .

Εμείς σας δίνουμε την δυνατότητα να μπορείτε να ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ , να ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ και τέλος να ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΤΕ τις ανάγκες που προκύπτουν για την Τελετή που σας ενδιαφέρει .

Η διαδικασία κοστολόγησης Τελετής είναι περίπλοκη , μιας και η τιμή της εξαρτάται απο πολλους και διαφορετικούς παράγοντες .

Εμείς έχουμε απλοποιήσει αυτή την διαδικασία όσο το δυνατόν περισσότερο , παρ'όλα αυτά υπάρχει περίπτωση να προκύψει κάποιο περιστατικό , που να μήν μπορεί σε έναν γενικό κανόνα να προβλεφθεί.

Σε αυτή την περίπτωση , σε απόλυτη συνεννόηση με εσάς τροποποιούμε το πλάνο της Τελετής σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μήν διστάσετε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα

 2103425125

 6940673458