ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΣΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ ΑΠΟ 1400€

Το γραφείο μας για όσους επιθυμούν την αποτέφρωση αντί του ενταφιασμού έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή προσφορά για οικονομική αποτέφρωση στη Ριτσώνα μόνο με 1400 € τελική τιμή με ΦΠΑ .

Η αποτέφρωση των νεκρών απαντάται ήδη απο την εποχή του Ομήρου με τις αναφορές στην καύση του νεκρού Πατρόκλου καθώς και του νεκρού Αχιλλέα .

Απο την επικράτηση όμως του Χριστιανισμού και έπειτα , ο ενταφιασμός είναι ο αποκλειστικός τρόπος που χρησιμοποιήται ώστε το νεκρό σώμα να επιστρέψει στο υλικό απο το όποιο είναι φτιαγμένο , δηλαδή το χώμα .

Η καύση των νεκρών σε περιόδους έκτακτης ανάγκης , όπως στην περίπτωση μιας επιδημίας ή ενός πολέμου που έχει ως συνέπεια μαζικούς θανάτους , ήταν κάτι που συνέβαινε ήδη από την αρχαιότητα ακόμα .

Έτσι , το 1987 τέθηκε το θέμα της καύσης των νεκρών απο τον τότε δήμαρχο Αθηναίων Μιλτιάδη Έβερτ , λόγω του καύσωνα που είχε πλήξει τότε την Ελλάδα , το οποίο βέβαια και απορρίφθηκε απο την Εκκλησία .

Παρ' όλα αυτά φτάσαμε στο σημείο σήμερα να έχουμε αποτεφρωτήριο στην Ριτσώνα το οποίο λειτουργεί ήδη απο τον Σεπτέμβριο του 2019 ώστε να εξυπηρετεί τις οικογένειες τις οποίες επιθυμούν να προβούν στην διαδικασία της αποτέφρωσης αντί του ενταφιασμού .


Το γραφείο μας για όσους επιθυμούν την αποτέφρωση αντί του ενταφιασμού έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή προσφορά για οικονομική αποτέφρωση στη Ριτσώνα μόνο με 1400 € τελική τιμή με ΦΠΑ .

Η προσφορά αυτή περιλαμβάνει :

Παραλαβή νεκρού απο Οικεία / Νοσοκομείο

Φέρετρο καύσης

Έκδοση απαραίτητων εγγράφων

Μεταφορά του νεκρού στο Κρεματόριο της Ριτσώνας.

Τέλη Αποτέφρωσης


Το αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας διαθέτει χώρο αποχαιρετισμού και παράθεσης καφέ εφόσον η οικογένεια επιθυμεί να ακολουθήσει . (Για να δείτε τις εγκαταστάσεις πατήστε ΕΔΩ)

Σε διαφορετική περίπτωση αναλαμβάνουμε να σας παραδόσουμε την τέφρα στην έδρα μας .

Μπορείτε να επιλέξετε την τυπική τεφροδόχο ( Για να δείτε τις τεφροδόχους πατήστε ΕΔΩ) ή κάποια απο τις διακοσμητικές που εσείς επιθυμείτε , καθώς επίσης υπάρχει η δυνατότητα εναπόθεσης της τέφρας στην φύση . (Για να δείτε τις επιλογές διαχείρησης τέφρας πατήστε ΕΔΩ)

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε Ιεροπραξία πριν την καύση του νεκρού μπορείτε μέσα απο την σύγχρονη ιστοσελίδα μας να υπολογίσετε το κόστος της συγκεκριμένης τελετής μέσα απο τον μηχανισμό  ''Υπολογισμός κόστους κηδείας '' ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα .

Επιλέγετε :

Βήμα 1ο : Κρεματόριο Ριτσώνας

Βήμα 2ο : Επιλέγετε προσφορά τελετής

(πχ Προσφορά Κλασικής τελετής )

Βήμα 3ο : Λοιπά έξοδα εάν υπάρχουν

Στα ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ μπορείτε να επιλέξετε μεμονωμένες παροχές οι οποίες ΔΕΝ περιλαμβάνονται στις Προσφορές  Τελετών , προσαρμόζοντας τις συνολικές παροχές και την τιμή της Τελετής στις δικές σας απαιτήσεις .

 Με αυτά τα 3 απλά βήματα βλέπετε το κόστος της συγκεκριμένης τελετής.


Στις τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ του τιμολογίου που θα σας δώσουμε ώστε να εισπράξετε τα έξοδα κηδείας.

Στις τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται τα τέλη ψυκτικού θαλάμου .


Σας παρέχουμε την δυνατότητα άτοκων δόσεων με την χρήση πιστωτικής κάρτας .

Προτεραιότητα του γραφείου μας είναι το ξεκαθάρισμα των οικονομικών απο την πρώτη στιγμή ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μήν διστάσετε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα

2103425125

6940673458